maanantai 1. helmikuuta 2016

Helmikuiset pastellit (haaste vol 2)


Heti helmikuun aluksi ajattelin täyttää HommaHuoneen pastellivärien haasteen. En yleensä ompele hempeitä sävyjä, mutta niitä on kuitenkin eksynyt kangaspinooni. Tekolistalla olikin kesäpaidat kahdelle nuorimmalle, ja kankaat osuivat yksiin pastellien kanssa. Ei kun hommiin siis vapaapäivän kunniaksi (neljänteen semmoiseen viikon sisään :P) näihin meni aikaa (eilen leikattuja) 1,5h + 1h. Tuli kokeiltua uuttakin!


Aamulla ehdittiin tyttöjen kaa ulkoillakin hienossa säässä!



Ensin ompelin koossa 98cm SK 01/09 paitakaavalla lyhythihaisen tunikan keskimmäiselleni. Helmaan kokeilin pitsikuminauhaa jota yritin olla venyttämättä :) hihat käännetty kapeasti, rullapäärme olis ollu tähän varmasti kiva. Kangasta oli tosi niukasti, joten kaula-aukkokin on mitä on. Mutta riittänee käytössä :) onnellinen tyttönen perhospaidastaan :) kangas taisi olla Majapuun.


Toisena ompelin jo isäinpäiväksi aikomani Dodo-paidan samisteluun, 86cm pojalleni. Kaava on OB 4/10 Papana, lyhyillä hihoilla. Normaalit kaksoisneulakäänteet ja nelinkertainen kantti pääaukolla :) tästä oon ruvennu tykkäämään ja onnistuu kotikoneellakin. Kangas on Dodo jerseytä Käpyseltä. Edessä tietty Dodo ;)



Seuraavaksi sitten muiden värien kimppuun, pari violettia perushametta tulossa tytöille :)


4 kommenttia:

  1. Kyllä passaa oikein hyvin, johan tässä alkaa kesää odottamaankin. Ihana tuo perhospaita pitseineen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 nyt kuukauden odotus seuraavaan haasteeseen ;)

      Poista