maanantai 26. tammikuuta 2015

Ompelusuunnitelmia ja vähän liinailuakin

Liinassa piilossa
Vauvan hoidon, isompien huomioimisen ja arkihommien lomassa ei ole juuri ehtinyt käsityöhommia miettiä. Vielä en ole kokeillut vauva liinassa ompelua, taitaisi säikähtää toinen ja toisaalta ei sitä aina tarvitsekaan ommella :) Yläpuolella tuli hetken kokeiltua vitosen Girasol Amitolaa kietaisuristissä, pelitti ja poju kuikuili minkä ehti. Tässä tosin ujompi hetki :)

Metsola joustofrotee palasina
 Suunnitelmia ompeluksiin olisi kyllä ja kahteen paitaan (yllä) leikattu kankaatkin. Toinen on imetystoppi punaisilla resoreilla ja toinen tulee olemaan alla olevan kuvan mukaisesti valkoisella trikoolla ja resorilla (KVK)  höystetty raglanhihainen imetyspaita/tunika (riippuu laitanko resorin helmaan vai en?). Muitakin värivaihtoehtoja mietin mutteivät loksahtaneet...Topista on tällä hetkellä tehtynä kankaiden leikkuut ja resorien nuppineulotus etukappaleisiin. Vähän kerrassansa etiäpäin....Pikkuveli kun sattuu olemaan melkomoista syömärilaatua, ja tokihan näin saakin olla näin ekojen viikkojen (kuukausienkin) aikana :)

imetyspaitasuunnitelma
Lisäksi tuli tilattua alekankaita, huoh. Vaikkei mulla oo ees aikaa ommella! No joka tapauksessa, tullut on jo Noshin vaaleansinistä pallotrikoota VauVauvalta, tulossa ovat Noshilta raitatrikoota nuoremman leggareihin ja joustocollegea ehkä itselle huppariin. Tai johonkin ;) Vielä lisäksi tilasin postikuluttomuustarjouksella Myllymuksuilta paria joustofroteeta, kilon resoria ja yhden ainokaisen (tarjous)lankarullan ;) Kaippa näistä jotain saa aikaiseksi?

lauantai 17. tammikuuta 2015

Vauvan housut


Tuli ommeltua vauvallemme pienet housut :) kaava OB 6/13 2.Giant Triangle kolitsihousut muutoksin, kankaat harjattua collegea ja resoria. Koko hellyttävä 56cm ♥


perjantai 16. tammikuuta 2015

Poju 2 viikkoa ja liinapino mallillaan?


Sitä alkaa miettiä onkohan pino nyt tässä. On sen verran monta tullut viime aikoina verrattuna viime syksyyn että ehkä vain runsaudenpula ;)


Vasen pino:
Ellevill Jade Mild 3+
Girasol Amitola 5
Ellevill Jade Royal 5
Didymos natur hamppuindio 6
Didymos aprikoosi-rubiini silkki-indio 6

Oikea pino:
Didymos Tom 3 (josta pitäisi kaksi nukenkantoliinaa tehdä)
Ellevill Zara Terracotta 6
Ellevill Zara Ocean 6
Didymos Petrol Pfau 7
Ellevill Gaia Milla 7
Ellevill Norwegian Jack 7 villa
(Ellevill Norwegian Alba pinniksessä peittona)

 Rengasliinat:
Didymos villaindio
Didymos Rosalinde pellava
Neobulle Julie puuvilla
Natibaby silkkipääskyt

Että onhan tuossa, 12 liinaa :o oon pitänyt 10 liinaa semmosena mukavuusrajana...toisaalta nyt on pieni sekä iso kannettava ;)

Tänään kannoin silkissä...moltonina vanha villasäärystin. Sidontana kietaisuristi.


perjantai 9. tammikuuta 2015

Pikkuveli







Ekat päivät tuoreen liinavauvan kanssa <3
Pikkuherra L tänään 8 päivän ikäinen, 1.1.15 koitui syntymäpäiväk-
sensä :D Synnytys oli nopea ja helppo, lääkkeetön. Toipumista vaativa, mutta tästä noustaan varmasti. Isosiskot olleet haltioissaan, omilla tavoillaan. Esikoinen 4v2,5kk rauhallinen ja 1v8,5kk yli-innokas :D
Jatketaan kun jaksetaan, yksi liina taas tulossa ;)