keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Jes, uusia liinoja!


Mikään ei piristä niin kuin liinapakettien saapuminen, nykyään. Olikin pitkä tammikuu olla ilman, nyt tuli sitten samalla viikolla kaksi. Edellisellä kerralla mainitsinkin jo tulokkaiden nimet, tässä myös kuvat :)

Ensimmäinen Oscha-liinani, Japanese Knot Gentian Chisai, turkoosin ja vihreän värinen puuvillainen vitonen. Leveältä vaikuttava liina, joka kaivannee hiukan kesytystä (tuli pestynä mulle, ja tuntuu pikkasen pahvilta ;)) ennen kuin voin sanoa oikean mielipiteeni tästä. Mutta perusrepussa ei tuntunut paino!


Toinen tulokas on Ellevill Jade Royal koossa 6. Kaipasin jotain värikkäämpää Mildin tilalle, ja piti etsiä vitonen...no sinnepäin ;) ainahan tuon voi katkaista :D Väriä tässä on, en vain tiedä onko tuossa sininen liian hallitseva (on toiselta puolelta vielä sinisemmän näköinen)...


Harjoittelin sitten perusreppua vahvistuksin, ja kyllä se alkaa jo mielestäni sujumaan ihan kivasti.



Tuossa yksi ilta tuli kannettua myös esikoista perusrepussa :) ihan en vitosella saanut enää vahvistuksia (varsinkin kun hännistä tuli ihan eri mittaiset ;)), mutta aika hyvin Kokadi Mandalina pärjäsi hommissa :) mun iso liinavauva 3v3kk ;)


Pienempi tahtoi tottakai myös syliin, ihan en uskaltanut ottaa liinaan etupuolelle, koska sisko alkoi olla jo kärsimätön ;) Kädet olivat kuitenkin vapaana halittelemaan Kuopusta <3



Liinapino. vol xxxx :D Piti sitä pitkästä aikaa, kun pinossakin on käynyt melske...3 kudottua lähti, 2 tuli tilalle. On tuossa pinossa muutama joita ei juurikaan tule käytettyä, mutta osa odottaakin kesää ja osa myyntipimahdusta ja eron tuskan sietämistä ;)
Liinat ovat kokojärjestyksestä lyhyimmästä pisimpään, ainakin kokonsa puolesta.

ylhäältä alas:
Didymos Tom 3
Ellevill Jade Mild 3+
Oscha JK Gentian Chiisai 5
Vauva-lehden liina, värjätty, 5
Kokadi Mandalina, pellavasekoite 5
Ellevill Zara Terracotta 6
Didymos Geckos Mauvein 6
Ellevill Jade Royal 6
Natibaby Mulu, merinovillasekoite 6
Ellevill Zara Sophia 7
Ellevill Norwegian Mie, merinovillasekoite 7
Didymos Allegro aallot. villasekoite, 7











Liinapino (hyllykössä vielä muut kuin kudotut liinat) ja sen omistaja ;)

Hyvää helmikuun jatkoa :) Meillä jatketaan sairastuvan hoitamista (1 ohi, toinen menossa, kolmas milloin vain ja äiti tottakai sinnittelee ;)) ja ensi viikolla onkin menoa ja meininkiä. Kuopuskin perjantaina jo 10kk!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti